11/04/2021 11/04/2021 Αποδήμησε εις Κύριον το πρωί της Κυριακής, 11 Απριλίου 2021, ο 65χρονος ιερέας, που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Χανίων, π. Δημήτριος Κοκολινάκης. Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο 65χρονος που νοσηλεύονταν εδώ και 40 μέρες στο Νοσοκομείο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η ανακοίνωση της ΙΜΚΑ:...
11 Απριλίου, 2021 - 18:49

Εκοιμήθη ο π. Δημήτριος Κοκολινάκης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Δημήτριος Κοκολινάκης

Αποδήμησε εις Κύριον το πρωί της Κυριακής, 11 Απριλίου 2021, ο 65χρονος ιερέας, που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Χανίων, π. Δημήτριος Κοκολινάκης.

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο 65χρονος που νοσηλεύονταν εδώ και 40 μέρες στο Νοσοκομείο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανακοίνωση της ΙΜΚΑ:

«Η Ιερά Μητρόπολη μας μετά βαθυτάτης κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του π. Δημητρίου Κοκολινάκη Εφημερίου της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών. Η Εξόδιος Ακολουθία του θα τελεστεί αύριο στην Ενορία του.

Να ευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εν χώρα ζώντων και να συνεχίσει να δέεται για την ενορία του και την επαρχία μας και στο υπερουράνιο θυσιαστήριο».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων