20/02/2021 20/02/2021 Τελέσθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η εορτή της Αγίας Φιλοθέης στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά Χανίων όπου διακονεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης ως ιερατικός προϊστάμενος και ο π. Εμμανουήλ Μηλιάκης ως συνεφημέριος. Της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός ενώ έλαβαν μέρος Κληρικοί της Μητροπόλεως...
20 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2021 - 22:05

Η Αγία Φιλοθέη είχε βρει την πνευματική ειρήνη μέσα της

Διαδώστε:
Η Αγία Φιλοθέη είχε βρει την πνευματική ειρήνη μέσα της

Τελέσθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η εορτή της Αγίας Φιλοθέης στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά Χανίων όπου διακονεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης ως ιερατικός προϊστάμενος και ο π. Εμμανουήλ Μηλιάκης ως συνεφημέριος.

Της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός ενώ έλαβαν μέρος Κληρικοί της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως η ζωή της Αγίας Φιλοθέης όπως και όλων των Αγίων πρέπει να αποτελεί οδοδείκτη στη ζωή όλων μας. Η Αγία Φιλοθέη, με προσευχή και αγάπη προσέφερε σε συνανθρώπους της μέχρι το τέλος της ζωής της. Είχε βρει την πνευματική ειρήνη μέσα της και την προσέφερε πολλαπλάσια στους ανθρώπους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων