16/01/2020 16/01/2020 Ομιλίες στο πλαίσιο της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Πρόκειται για μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού,...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 13:52

«Μια κλεφτή ματιά στο μέλλον των παιδιών μας»

Διαδώστε:
«Μια κλεφτή ματιά στο μέλλον των παιδιών μας»

Ομιλίες στο πλαίσιο της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Πρόκειται για μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Χαλέπας.

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 7μ.μ. στην ομιλία του ο κ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος θα αναπτύξει το θέμα: «Μια κλεφτή ματιά στο μέλλον των παιδιών μας – Οι συνέπειες της ανατροφής που τους δίνουμε».

Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων