07/02/2020 07/02/2020 Με την ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Διονυσίου Κατερίνα έκλεισε η δέκατη ημέρα των Δ’ Χαραλάμπειων, που διοργανώνονται με επιτυχία για τέταρτη φορά στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου. Για τον π. Διονύσιο και το έργο του ομίλησε ο συντονιστής των Δ’ Χαραλάμπειων Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός. Ο π. Διονύσιος ανέπτυξε το...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:24

Ο Αρχιμ. Διονύσιος Κατερίνας ομιλητής στα Δ’ Χαραλάμπεια στα Χανιά

Διαδώστε:
Ο Αρχιμ. Διονύσιος Κατερίνας ομιλητής στα Δ’ Χαραλάμπεια στα Χανιά

Με την ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Διονυσίου Κατερίνα έκλεισε η δέκατη ημέρα των Δ’ Χαραλάμπειων, που διοργανώνονται με επιτυχία για τέταρτη φορά στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Για τον π. Διονύσιο και το έργο του ομίλησε ο συντονιστής των Δ’ Χαραλάμπειων Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός.

Ο π. Διονύσιος ανέπτυξε το θέμα “όμιλος αλληλολιβανιζομένων αρετοφανών φαυλοβίων”, τονίζοντας πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο Χριστιανός ώστε να μην πέσει σε παγίδες του πειρασμού.

Την ομιλία έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός ευχαριστώντας τον ομιλητή και το ευσεβές Χριστεπώνυμο πλήρωμα που ήρθε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και παρακολούθησε και αυτή την πνευματική ομιλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων