14/02/2020 14/02/2020 Η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, διοργανώνει ομιλίες με σκοπό την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 11:55

Ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός στη Σχολή Γονέων στα Χανιά

Διαδώστε:
Ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός στη Σχολή Γονέων στα Χανιά

Η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, διοργανώνει ομιλίες με σκοπό την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες.

Για τον μήνα Φεβρουάριο προσκεκλημένος είναι ο π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Στο ίδιο σπίτι ζούμε – Πώς μπορεί να κρατηθεί ζωντανή η σχέση του ζευγαριού».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7μ.μ. «Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων