12/07/2019 12/07/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και ο Παντελής Θαλασσινός, σας καλούν στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου σε ένα μουσικό ταξίδι με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου. Ο Παντελής Θαλασσινός, απλός, με μια κιθάρα στα χέρια του, με την ορχήστρα του, και με την υπέροχη χροιά της φωνής του, ταξιδεύει το κοινό μέσα...
12 Ιουλίου, 2019 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2019 - 18:48

Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά για την Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά για την Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και ο Παντελής Θαλασσινός, σας καλούν στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου σε ένα μουσικό ταξίδι με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.

Ο Παντελής Θαλασσινός, απλός, με μια κιθάρα στα χέρια του, με την ορχήστρα του, και με την υπέροχη χροιά της φωνής του, ταξιδεύει το κοινό μέσα από μονοπάτια χαράς, αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών. Ερμηνεύει τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών, μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια, που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό, αλλά και ως ερμηνευτή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ώρα Έναρξης: 21:00. Γενική Είσοδος: 10 ευρώ. Προπώληση στα Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Κιόσκι του Δημοτικού Κήπου.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων