22/10/2020 22/10/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό επισκέφτηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Θεόδωρο Κλιάρη, την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου και άλλους επιτελείς. Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Υπουργός ενημερώθηκε...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 19:54

Ο υπουργός Ναυτιλίας στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο υπουργός Ναυτιλίας στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό επισκέφτηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Θεόδωρο Κλιάρη, την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου και άλλους επιτελείς.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο για τις κοινωνικές δομές της Μητροπόλεως και τον αγώνα που διεξάγεται καθημερινά με την βοήθεια του Θεού απέναντι προς τον αδύναμο συνάνθρωπο μας.

Σε ανάμνηση της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Υπουργό μία εικόνα με τους Αγίους και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως, ενώ ο Υπουργός και ο Αρχηγός προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο αναμνηστικές πλακέτες.

Νωρίτερα ο Υπουργός επισκέφθηκε και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία και την αίθουσα του web-tv, όπου τον ξενάγησε ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων