05/12/2020 05/12/2020 Η Αγία της Χριστιανοσύνης και προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα εορτάστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος άγει τα ονομαστήρια του, καθώς την ημέρα αυτή εορτάζει και ο...
05 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2020 - 11:06

Πανηγύρισε η Αγία Βαρβάρα στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Αγία Βαρβάρα στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Η Αγία της Χριστιανοσύνης και προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα εορτάστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος άγει τα ονομαστήρια του, καθώς την ημέρα αυτή εορτάζει και ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε επίσημος Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού και ιερέων της Μητροπόλεως παρουσία του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του Πεδίου Βολής Κρήτης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων