04/07/2022 04/07/2022 Τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελίκης κ. Σιώνιος, Καθηγούμενος των Ιερών Μονών Μπάτσκοβο και Τρόγιαν της Εκκλησίας της Βουλγαρίας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του λαϊκούς και κληρικούς, μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουδουμά κ. Μακαρίου του οποίου είναι φιλοξενούμενος. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο...
04 Ιουλίου, 2022 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 13:40

Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο Καθηγούμενος της Μονής Μπάτσκοβο

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο Καθηγούμενος της Μονής Μπάτσκοβο

Τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελίκης κ. Σιώνιος, Καθηγούμενος των Ιερών Μονών Μπάτσκοβο και Τρόγιαν της Εκκλησίας της Βουλγαρίας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του λαϊκούς και κληρικούς, μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουδουμά κ. Μακαρίου του οποίου είναι φιλοξενούμενος.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουδουμά με την αδελφότητα και όλη τη συνοδεία και αφού συζήτησαν, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων