17/04/2024 17/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου μετά θλίψεως ανακοίνωσε την εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημητρίου Μιχαλοπούλου, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα 17 Απριλίου 2024. Ο μεταστάς διετέλεσε επί πολλά έτη Στρατιωτικός Ιερέας της 80 ΑΔΤΕ και κατά την παραμονή του, με την ιδιότητα αυτή, στην Κω παραλλήλως διακονούσε σε Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και...
17 Απριλίου, 2024 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 13:38

Εκοιμήθη ο επί πολλά έτη Στρατιωτικός Ιερέας της 80 ΑΔΤΕ, Πρωτοπρ. Δημήτριος Μιχαλόπουλος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο επί πολλά έτη Στρατιωτικός Ιερέας της 80 ΑΔΤΕ, Πρωτοπρ. Δημήτριος Μιχαλόπουλος

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου μετά θλίψεως ανακοίνωσε την εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημητρίου Μιχαλοπούλου, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα 17 Απριλίου 2024.

Ο μεταστάς διετέλεσε επί πολλά έτη Στρατιωτικός Ιερέας της 80 ΑΔΤΕ και κατά την παραμονή του, με την ιδιότητα αυτή, στην Κω παραλλήλως διακονούσε σε Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, μετά πολλής προθυμίας προστρέχων εις παν σχετικό αίτημα. Δι’ αυτήν την προσφορά και διά την συνολική διακονία του είχε τιμηθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Ναθαναήλ διά του Χρυσού Σταυρού της εν Δωδεκανήσω Εκκλησίας του Οικουμενικού Θρόνου.

“Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Πρεσβυτέρα και στους κατά πνεύμα και κατά σάρκα οικείους του μεταστάντος, εύχεται να λάβουν άνωθεν παρηγορία και προσεύχεται για την ανάπαυση αυτού εν χώρα ζώντων και δικαίων. Αμήν!” καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων