06/05/2021 06/05/2021 Με την εντολή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ. Παϊσίου, στο Φαρμακονήσι μετέβη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, προκειμένου να τελέσει Αγιασμό, επ’ ευκαιρία συμπληρώσεως 100 χρόνων από την ανέγερση του Ιερού Ναϋδρίου του Αγίου Γεωργίου, αλλά και λόγω της ριζικής ανακαίνισής του από το...
06 Μαΐου, 2021 - 10:26

100 χρόνια ζωής του Ιερού Ναϋδρίου Αγίου Γεωργίου Φαρμακονησίου

Διαδώστε:
100 χρόνια ζωής του Ιερού Ναϋδρίου Αγίου Γεωργίου Φαρμακονησίου

Με την εντολή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ. Παϊσίου, στο Φαρμακονήσι μετέβη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, προκειμένου να τελέσει Αγιασμό, επ’ ευκαιρία συμπληρώσεως 100 χρόνων από την ανέγερση του Ιερού Ναϋδρίου του Αγίου Γεωργίου, αλλά και λόγω της ριζικής ανακαίνισής του από το προσωπικό της Μονάδας και του Φυλακίου.

Τον Θεοφιλέστατο συνόδευσε ο Στρατιωτικός Ιερέας της 80 ΑΔΤΕ αρχιμ. Σωφρόνιος Βόγκας και ο αιδεσιμώτατος π. Γεώργιος Γαμπιέρης.

Στην τελετή παρέστη ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μ.Κόλιας, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Τριαντάφυλλος Θεοδόσιος, επιτελείς, και το προσωπικό του φυλακίου Φαρμακονησίου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων