29/04/2020 29/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας δημοσίευσε τις αναστάσιμες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παϊσίου και του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως προς το λαό.  Δείτε τις αναστάσιμες ευχές:  Επί τη ευκαιρία των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Θείου Λυτρωτού, θα ήθελα από καρδίας να ευχηθώ όπως ο Αναστάς Κύριος χαρίζηται παγγενή την...
29 Απριλίου, 2020 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2020 - 16:48

Αναστάσιμες ευχές Μητροπολίτη Λέρου και Ιερού Κλήρου

Διαδώστε:
Αναστάσιμες ευχές Μητροπολίτη Λέρου και Ιερού Κλήρου

Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας δημοσίευσε τις αναστάσιμες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παϊσίου και του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως προς το λαό. 

Δείτε τις αναστάσιμες ευχές: 

Επί τη ευκαιρία των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Θείου Λυτρωτού, θα ήθελα από καρδίας να ευχηθώ όπως ο Αναστάς Κύριος χαρίζηται παγγενή την Χάριν και την Ευλογίαν Του.

Δυστυχώς αυτός ο πειρασμός, ο οποίος μας περιέβαλλε αυτόν τον καιρό, μας ανάγκασε βάσει τον νόμου περί της εξαπλώσεως του φοβερού κορωναϊού εις την πατρίδαν μας, να εορτάσουμε μίαν Μεγάλην Εβδομάδαν χαρμολύπης, με κλειστούς τους Ιερούς Ναούς και τα Κοιμητήρια της Μητροπόλεώς μας.

Η ευσέβεια όμως και η πίστις πάντων υμών μας δίδει την χαράν να αναφωνήσουμε: «Ζη Κύριος, ζη και ο λαός Αυτού», και να ευχηθούμε όπως του λοιπού ο Μέγας Ιατρός της ψυχής και του σώματος μας προστατεύει και μας διαφυλάττει από κάθε κακό, πνευματικό και σωματικό, ίνα εορτάζουμε επί έτη όσα πλείστα και σωτήρια τα της Πίστεώς μας εορτάς και πανηγύρεις.

Με ευχάς εγκαρδίους

Ο Μητροπολίτης–

και ο Ιερός Κλήρος της Επαρχίας μας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων