15/06/2023 16/06/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ενημερώνει και προειδοποιεί ότι στην Κάλυμνο, κυκλοφορεί μια οργάνωση «από μία χούφτα εξωεκκλησιαστικών ανθρώπων με την επωνυμία «Αντιαιρετική ομάδα Καλύμνου ο Άγιος Φώτιος ο Μέγας», η οποία ομάδα αυτή ουδεμία σχέση έχει με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Η Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και...
15 Ιουνίου, 2023 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 2:37

Η Μητρόπολη Λέρου ενημερώνει για αντιαιρετική ομάδα στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Λέρου ενημερώνει για αντιαιρετική ομάδα στην Κάλυμνο

Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ενημερώνει και προειδοποιεί ότι στην Κάλυμνο, κυκλοφορεί μια οργάνωση «από μία χούφτα εξωεκκλησιαστικών ανθρώπων με την επωνυμία «Αντιαιρετική ομάδα Καλύμνου ο Άγιος Φώτιος ο Μέγας», η οποία ομάδα αυτή ουδεμία σχέση έχει με την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Η Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ανακοινούται ότι  στην Κάλυμνο, το νησί της Ορθοδοξίας, δυστυχώς κατά τις ημέρες αυτές κυκλοφορεί  μια οργάνωσις από μία χούφτα εξωεκκλησιαστικών ανθρώπων με την επωνυμία «Αντιαιρετική ομάδα Καλύμνου ο Άγιος Φώτιος ο Μέγας», η οποία ομάδα αυτή ουδεμία σχέση έχει με την τοπική μας Εκκλησία ως και την καθ’όλου Ορθόδοξη Εκκλησία, η δε διδασκαλία αυτών αντίκειται προς τα συγγράμματα του Μεγάλου Πατέρα της Εκκλησίας μας του Μεγάλου Φωτίου, ο οποίος είναι συνεχιστής των Αγίων Αποστόλων και των Πατέρων της Εκκλησίας διδάσκοντας την ορθήν αλήθεια του Ευαγγελίου και των Κανόνων της κατ’Ανατολάς Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Παρακαλώ πατρικώς τον φιλόχριστο λαό της Καλύμνου να αποτινάξει πάσαν επαφή με την ως άνω λεγόμενη «αντιαιρετική» οργάνωση που δρα άνευ αδείας και ευλογίας του οικείου Μητροπολίτου, τα δε μέλη αυτής της οργάνωσης παρακαλώ πατρικώς στον Άγιο Θεό να βρουν την Αλήθεια του Ευαγγελίου και με αγκάλαςς πατρικάς αναμένω την επιστροφή τους στην κανονική Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων