16/11/2019 16/11/2019 Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το απόγευμα της 14ης Νοεμβρίου 2019, τον Δωδεκανήσιο επιχειρηματία Γιώργο Σπανό, έναν άνθρωπο που υπήρξε γνήσιος, αυθεντικός και λαϊκός, με κοινωνικές ευαισθησίες και παράλληλα οραματιστή για την ανάπτυξη του τόπου μας. Εκατοντάδες Ροδίτες και Ροδίτισσες, βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη, ενώ έκδηλο ήταν το κλίμα συγκίνησης που επικρατούσε. Ο Γιώργος Σπανός ιδρυτής...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2019 - 19:17

Ο Μητροπολίτης Λέρου στην Εξόδιο του ιδρυτού της Dodekanisos Seaways

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου στην Εξόδιο του ιδρυτού της Dodekanisos Seaways

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το απόγευμα της 14ης Νοεμβρίου 2019, τον Δωδεκανήσιο επιχειρηματία Γιώργο Σπανό, έναν άνθρωπο που υπήρξε γνήσιος, αυθεντικός και λαϊκός, με κοινωνικές ευαισθησίες και παράλληλα οραματιστή για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Εκατοντάδες Ροδίτες και Ροδίτισσες, βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη, ενώ έκδηλο ήταν το κλίμα συγκίνησης που επικρατούσε.

Ο Γιώργος Σπανός ιδρυτής και πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρείας Dodekanisos Seaways, εκοιμήθη σε ηλικία 69 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Στο τελευταίο αντίο το «παρών» έδωσαν εκτός από την οικογένεια, του συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, ενδεικτικό της εκτίμησης που υπήρχε στο πρόσωπό του.

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθη και ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.Παΐσιος, όπου μεταξύ άλλων ομιλητών, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Γ. Σπανού λέγοντας ότι υπήρξε ευεργέτης των ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου με τα Καταμαράν τα οποία όλες τις εποχές του έτους προσέγγιζαν και μετακινούσαν πολίτες και αγαθά.

Από τη Λέρο επίσης παρευρέθη και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαρία Παπαφώτη, η οποία ανέγνωσε σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Λέρου.

 

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου

Πηγή-φωτογραφίες: “Rodiaki.gr”

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων