06/11/2019 06/11/2019 Με επιτυχία και με την παρουσία του ιερού κλήρου και πολυπληθούς ακροατηρίου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, το απόγευμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019, στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού Καλύμνου. Ομιλητής ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος Ματθαίος Χάλαρης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Μπραχαμίου Αττικής. Ο...
06 Νοεμβρίου, 2019 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2019 - 21:42

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ματθαίος Χάλαρης στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ματθαίος Χάλαρης στην Κάλυμνο

Με επιτυχία και με την παρουσία του ιερού κλήρου και πολυπληθούς ακροατηρίου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, το απόγευμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019, στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού Καλύμνου.

Ομιλητής ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος Ματθαίος Χάλαρης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Μπραχαμίου Αττικής.

Ο π. Ματθαίος ανέλυσε το επίκαιρο θέμα: «Σύγχρονη οικογένεια».

Τον ομιλητή προλόγισε ο Μητροπολίτης κ.κ. Παΐσιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον πατέρα Ματθαίο για την ανταπόκρισή του να επισκεφθεί την Κάλυμνο, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη ήταν η ομιλία για την οικογένεια από τον εξαιρετικό ομιλητή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες-βίντεο: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες – Βίντεο: Ν.Μαμάκας – «Αλήθεια FM» – π.Κων/νος Σμαλιός

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων