08/10/2019 08/10/2019 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Συμπόσιο «Ανοιχτή Αγκαλιά», που διοργανώθηκε στη Λέρο, στις 6 Οκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Σχολή Σοφίας» της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Το θέμα του Συμποσίου ήταν «Μαθησιακές δυσκολίες – Ένα φάσμα στα όρια της υπεραξιολόγησης – Ανίχνευση – Εκπαιδευτικές και ειδικές παρεμβάσεις».  Διοργανωτές: Φ.Κ.Π.Ι. «Ανοιχτή Αγκαλιά», οι Σύλλογοι Γονέων...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 17:43

Στη Λέρο πραγματοποιήθηκε το 17ο Συμπόσιο «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Διαδώστε:
Στη Λέρο πραγματοποιήθηκε το 17ο Συμπόσιο «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Συμπόσιο «Ανοιχτή Αγκαλιά», που διοργανώθηκε στη Λέρο, στις 6 Οκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Σχολή Σοφίας» της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Το θέμα του Συμποσίου ήταν «Μαθησιακές δυσκολίες – Ένα φάσμα στα όρια της υπεραξιολόγησης – Ανίχνευση – Εκπαιδευτικές και ειδικές παρεμβάσεις».

Διοργανωτές: Φ.Κ.Π.Ι. «Ανοιχτή Αγκαλιά», οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Λέρου.

Συνδιοργάνωση: «Κ.Ε.Κ. Γ.Γεννηματάς» στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο Συμπόσιο παρέστησαν περί τα 100 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ.Παϊσίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ.Ι.Θεμέλαρος, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, γονείς, κ.α.

Η έναρξη του συνεδρίου έγινε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, με τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, εν συνεχεία ακολούθησαν οι εισηγήσεις των ομιλητών, και ολοκληρώθηκε στις 2:30΄ το μεσημέρι, μετά από συζήτηση με το ακροατήριο.

Μετά το πέρας των εργασιών του Συμποσίου, οι συμμετέχοντες έλαβαν «βεβαιώσεις συμμετοχής», καθώς προσφέρθηκαν και κεράσματα εκ μέρους των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων