02/02/2020 02/02/2020 Τις βασιλόπιτες των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Λέρου και του Δήμου Λέρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.Παΐσιος. Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της πίτας των στελεχών του ΕΚΑΒ Λέρου παρουσία του Σεβασμιότατου, κληρικών, του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Ι. Θεμέλαρου, του Δημάρχου Λέρου κ. Μ. Κόλια, του Αντιδημάρχου κ. Δ. Καστή, του...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 21:09

Στο έργο των στελεχών του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Λέρου

Διαδώστε:
Στο έργο των στελεχών του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Λέρου

Τις βασιλόπιτες των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Λέρου και του Δήμου Λέρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.Παΐσιος.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της πίτας των στελεχών του ΕΚΑΒ Λέρου παρουσία του Σεβασμιότατου, κληρικών, του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Ι. Θεμέλαρου, του Δημάρχου Λέρου κ. Μ. Κόλια, του Αντιδημάρχου κ. Δ. Καστή, του Γραμματέα του Δ.Σ. και δημοτικού Συμβούλου κ. Γ.Παλαπουγιούκ, του Διοικητή του Κ.Θ./Κ.Υ. Λέρου κ. Β.Στασινόπουλου, του νοσηλευτικού προσωπικού και των στελεχών του ΕΚΑΒ.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ για την τόσο σημαντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο Μητροπολίτης Λέρου ευλόγησε την βασιλόπιτα των εργαζομένων του Δήμου Λέρου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη στο πολυυπεύθυνο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι εργαζόμενοι στον Δήμο. Εξήρε δε τις Υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες καθημερινά εξυπηρετούν τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων