12/02/2022 12/02/2022 Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στο Μνημείο που βρίσκεται στο Λακκί της Λέρου, το Τρισάγιο των τριών Ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος την νύχτα της 11ης Φεβρουαρίου 2016, όταν κατά την διάρκεια ναυτικής άσκησης το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στη νήσο Κίναρο. Ο...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2022 - 13:55

Τρισάγιο για Ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο

Διαδώστε:
Τρισάγιο για Ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στο Μνημείο που βρίσκεται στο Λακκί της Λέρου, το Τρισάγιο των τριών Ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος την νύχτα της 11ης Φεβρουαρίου 2016, όταν κατά την διάρκεια ναυτικής άσκησης το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στη νήσο Κίναρο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, συμπαραστατούμενος υπό του π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, τέλεσε Τρισάγιο επί του μνημείου που έχει ανεγερθεί από τον Δήμο Λέρου στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων στελεχών του Πολεμικού μας Ναυτικού, υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση κυβερνήτου, υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά συγκυβερνήτου και ανθυπασπιστού Ελευθερίου Ευαγγέλου Ναυτίλου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα.

Στο Τρισάγιο παρέστησαν ο Δήμαρχος Λέρου Μ. Κόλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ι. Θεμέλαρος, ο αντιδήμαρχος Κ. Γρεκός, οι Διοικητές 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Θ. Τριαντάφυλλος, ΥΝΤΕΛ Πλοίαρχος ΠΝ Π. Φιλιππίδης και 588ΤΕ Ανχης Κ.Καραμπελιάς, καθώς και εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος.

Ας είναι η αιωνία η μνήμη των ηρώων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων