19/01/2020 19/01/2020 Τελέστηκε, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ.Παϊσίου, η χειροτονία εις πρεσβύτερον, του μέχρι σήμερα ιεροδιακόνου Μιχαήλ Μακαρούνα, στον εορτάζοντα ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Καλύμνου. Ο Μητροπολίτης χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συμπαραστατούμενος υπό ιερέων της νήσου Καλύμνου. Την χειροτονία παρηκολούθησαν...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 20:57

Χειροτονία εις πρεσβύτερον στη νήσο Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Χειροτονία εις πρεσβύτερον στη νήσο Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Τελέστηκε, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ.Παϊσίου, η χειροτονία εις πρεσβύτερον, του μέχρι σήμερα ιεροδιακόνου Μιχαήλ Μακαρούνα, στον εορτάζοντα ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Καλύμνου.

Ο Μητροπολίτης χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συμπαραστατούμενος υπό ιερέων της νήσου Καλύμνου.

Την χειροτονία παρηκολούθησαν συγγενείς και φίλοι του νέου πρεσβυτέρου, και πλήθος πιστών που γέμισαν ασφυκτικά τον Ναό.

Ο νεοχειροτονηθείς πρεσβύτερος π. Μιχαήλ Μακαρούνας είναι απόφοιτος της θεολογικής σχολής του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόκειται να τοποθετηθεί στον ενοριακό ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στο Βαθύ Καλύμνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων