12/01/2019 12/01/2019 Κατόπιν προσκλήσεως του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παραυρέθηκε στην παρουσίαςη του νέου του βιβλίου με τίτλο «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος». Το βιβλίο παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, σε μια εκδήλωση που συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Γιουρμετάκης και...
12 Ιανουαρίου, 2019 - 8:39

Ο Μητρ.Λαρίσης στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ.Ευάγγελου Βενιζέλου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ.Ευάγγελου Βενιζέλου

Κατόπιν προσκλήσεως του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παραυρέθηκε στην παρουσίαςη του νέου του βιβλίου με τίτλο «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος». Το βιβλίο παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, σε μια εκδήλωση που συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Γιουρμετάκης και στην οποία μίλησαν ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρέσβης της Ε.Ε. κ. Δημήτρης Κούρκουλας και ο συγγραφέας και αρθρογράφος κ. Λευτέρης Κουσούλης.


Ο κ. Βενιζέλος περιέγραψε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η Δημοκρατία, διαχωρίζοντας τον συγκυριακό από τον ιστορικό χρόνο, κάνοντας αναγωγές στην πολιτική πραγματικότητα που βίωσε η Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων