05/12/2018 05/12/2018 Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Κατά την άφιξή του στον Ιερό Ναό τον υποδέχθηκαν η Φιλαρμονική του Αγίου Γεωργίου καθώς και τα μέλη των Παραδοσιακών τμημάτων, των Κατηχητικών Σχολείων και πλήθους Ενοριτών και Φίλων του Ιερού...
05 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:46

Το Μυστήριο του Ευχελαίου τέλεσε ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ευχελαίου τέλεσε ο Μητρ. Λαρίσης

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Κατά την άφιξή του στον Ιερό Ναό τον υποδέχθηκαν η Φιλαρμονική του Αγίου Γεωργίου καθώς και τα μέλη των Παραδοσιακών τμημάτων, των Κατηχητικών Σχολείων και πλήθους Ενοριτών και Φίλων του Ιερού Ναού.

Στο τέλος του Ιερού Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος αφού ανέλυσε με ελκυστικό και διδακτικό τρόπο το περιστατικό του Ζακχαίου έχρισε τους πιστούς με το αγιασμένο Λάδι και στη συνέχεια κατέβηκε στο αρχονταρίκι «ΚΙΒΩΤΟΣ».

Εκεί αφού τα παιδιά του τραγούδησαν το «καλωσόρισες δεσπότη μας στην Ενορία μας» ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε στα παιδιά πατρικές νουθεσίες και συμβουλές και απεχώρησε αφήνοντας στους πιστούς μια ευχάριστη ανάμνηση της πρώτης επισκέψεώς του στην Ενορία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων