15/04/2024 16/04/2024 21 χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 από το τραγικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας. Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε συνεννόηση με τον Δήμο Τεμπών, τέλεσε στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών...
15 Απριλίου, 2024 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024 - 0:12

21 χρόνια μετά – Ημέρα μνήμης στην Ι.Μ. Λαρίσης για τους μαθητές του δυστυχήματος των Τεμπών

Διαδώστε:
21 χρόνια μετά – Ημέρα μνήμης στην Ι.Μ. Λαρίσης για τους μαθητές του δυστυχήματος των Τεμπών

21 χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 από το τραγικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε συνεννόηση με τον Δήμο Τεμπών, τέλεσε στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος με τη συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως και παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη και του Προέδρου Μακροχωρίου Ημαθίας κ. Χρυσοβαλάντη Κεχαΐδη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την τέλεση της δεήσεως, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε τα παιδιά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε η ειρηνική Κοιλάδα των Τεμπών να είναι μόνο χώρος αναψυχής και με την ομορφιά της, αφορμή Δοξολογίας προς τον Πλάστη Θεό για όσα αγαθά έχει δωρίσει στον άνθρωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων