22/05/2024 22/05/2024 Κατόπιν ευγενούς αιτήματος πολλών υποψηφίων να μετατεθεί η παράκληση για τους υποψήφιους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, λόγω των γραπτών εξετάσεων στα Λύκεια, σε ευθετότερο χρόνο, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σεβόμενη την επιθυμία των μαθητών, αποφασίζει την μετάθεση της Ιεράς Παρακλήσεως και την τέλεση της την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου...
22 Μαΐου, 2024 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 13:58

Αλλαγή της ημέρας της Παράκλησης των διαγωνιζομένων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στον Άγιο Αχίλλιο

Διαδώστε:
Αλλαγή της ημέρας της Παράκλησης των διαγωνιζομένων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στον Άγιο Αχίλλιο

Κατόπιν ευγενούς αιτήματος πολλών υποψηφίων να μετατεθεί η παράκληση για τους υποψήφιους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, λόγω των γραπτών εξετάσεων στα Λύκεια, σε ευθετότερο χρόνο, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σεβόμενη την επιθυμία των μαθητών, αποφασίζει την μετάθεση της Ιεράς Παρακλήσεως και την τέλεση της την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, στις 20:00.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Παράκληση αυτή έχει γραφτεί ειδικά για το σκοπό αυτό και στο τέλος θα διαβαστεί από τον Σεβασμιώτατο η σχετική ευχή υπέρ φωτισμού, ενδυναμώσεως και επιτυχίας όλων των μαθητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων