14/04/2021 14/04/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από τον στίχο: «Ὃς ἀπωθεῖται παιδείαν, μισεῖ ἑαυτόν…», ανέπτυξε τη σπουδαιότητα της παιδείας, τόσο της θύραθεν όσο και της εκκλησιαστικής στην πνευματική συγκρότηση του ανθρώπου, παρατήρησε δε ότι...
14 Απριλίου, 2021 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2021 - 12:59

Λαρίσης: Δε συνιστά επίλυση η υποβάθμιση της παιδείας

Διαδώστε:
Λαρίσης: Δε συνιστά επίλυση η υποβάθμιση της παιδείας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από τον στίχο: «Ὃς ἀπωθεῖται παιδείαν, μισεῖ ἑαυτόν…», ανέπτυξε τη σπουδαιότητα της παιδείας, τόσο της θύραθεν όσο και της εκκλησιαστικής στην πνευματική συγκρότηση του ανθρώπου, παρατήρησε δε ότι χρέος όλων μας είναι να μην αμελούμε την καθημερινή μας κατάρτιση.

Ο Ποιμενάρχης, ειδικότερα, αναφέρθηκε στα προβλήματα της παιδείας και τόνισε πως δε συνιστά επίλυση η υποβάθμιση της παιδείας, αλλά η ανέλιξή της.

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων