11/03/2020 11/03/2020 Στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Διδάκτορος Βυζαντινής Φιλολογίας του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, π. Ιγνατίου Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.   Παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και των Ελλογιμωτάτων Καθηγητών του Τμήματος, του συμβούλου...
11 Μαρτίου, 2020 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 10:47

Διδάκτωρ Βυζαντινής Φιλολογίας ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Μουρτζανός

Διαδώστε:
Διδάκτωρ Βυζαντινής Φιλολογίας ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Μουρτζανός

Στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Διδάκτορος Βυζαντινής Φιλολογίας του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, π. Ιγνατίου Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

 

Παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και των Ελλογιμωτάτων Καθηγητών του Τμήματος, του συμβούλου Καθηγητού του κ. Αλέξανδρου Αλεξάκη, ο π. Ιγνάτιος έδωσε την καθομολόγηση και κατόπιν δέχθηκε τις συγχαρητήριες ευχές από όλους τους παρισταμένους. Παρόντες στην τελετή ήταν ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο κατά σάρκα αδελφός του π. Ιγνατίου, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, η οικογένεια του, καθώς και κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες της Μητροπόλεως.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος συνεχάρη τον άμεσο συνεργάτη του για την εκ νέου ακαδημαϊκή του πρόοδο, ευχαρίστησε τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Μηνά Πασχόπουλο και την Πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας κ. Ελένη Ραΐου-Χουλιαρά, ενώ ευχήθηκε σε όλη την Πανεπιστημιακή κοινότητα να συνεχίζει να βγάζει άξιους επιστήμονες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων