28/02/2024 28/02/2024 Ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης», η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού/Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας (Ρούσβελτ 54) διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα: «Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα της Αφρικής», με ομιλητή τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Jinja και Ανατ....
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 17:21

Εκδήλωση για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα της Αφρικής από τον Ιεραποστολικό Σύλλογο «Πορεία Αγάπης»

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα της Αφρικής από τον Ιεραποστολικό Σύλλογο «Πορεία Αγάπης»

Ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης», η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού/Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας (Ρούσβελτ 54) διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα: «Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα της Αφρικής», με ομιλητή τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Jinja και Ανατ. Uganda κ. Σίλβεστρο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η χορωδία του 32ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Θα προβληθεί ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό (Βίντεο-φωτογραφίες) από την δραστηριότητα της Ορθοδόξου Επισκοπής Jinja/Uganda στην εκπαίδευση (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Επαρχία της).

Η παρουσία όλων που αγαπούν , στηρίζουν και προσεύχονται για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα, θα είναι ιδιαίτερα τιμητική.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων