29/09/2020 29/09/2020 Τα πτυχία τους έλαβαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, σε μία όμορφη τελετή, που έλαβε χώρα στη φιλόξενη κατακόμβη της ενορίας του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, οι επί δύο έτη φοιτήσαντες στο Φροντιστήριο Υποψηφίων Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης σπουδαστές του φροντιστηρίου. Οι νέοι κατηχητές άκουσαν προσεχτικά τους...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 12:14

Έλαβαν τα πτυχία τους οι νέοι Κατηχητές

Διαδώστε:
Έλαβαν τα πτυχία τους οι νέοι Κατηχητές

Τα πτυχία τους έλαβαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, σε μία όμορφη τελετή, που έλαβε χώρα στη φιλόξενη κατακόμβη της ενορίας του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, οι επί δύο έτη φοιτήσαντες στο Φροντιστήριο Υποψηφίων Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης σπουδαστές του φροντιστηρίου.

Οι νέοι κατηχητές άκουσαν προσεχτικά τους λόγους του Ποιμενάρχου , ο οποίος τους μίλησε για την επιτακτική ανάγκη ουσιαστικής κατήχησης των παιδιών μας, ενώ ευχαρίστησε την υπεύθυνη του φροντιστηρίου κ. Νικολέττα Παπαγεωργίου για τον συντονισμό και τη φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων