30/06/2022 30/06/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμος δέχθηκε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Λάρισας. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Σταυροθεόδωρος, ο Γραμματέας κ. Δημήτριος Μπουλούμπασης, ο Ταμίας κ. Χρήστος Γκουρομπίνος και Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και ΜΜΕ κ. Παναγιώτης Πρίντζης, οι οποίοι ανέπτυξαν στον...
30 Ιουνίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2022 - 22:02

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λάρισας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λάρισας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμος δέχθηκε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Λάρισας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Σταυροθεόδωρος, ο Γραμματέας κ. Δημήτριος Μπουλούμπασης, ο Ταμίας κ. Χρήστος Γκουρομπίνος και Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και ΜΜΕ κ. Παναγιώτης Πρίντζης, οι οποίοι ανέπτυξαν στον Σεβασμιώτατο τις προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου και επιβεβαίωσαν τη διάθεση αγαστής συνεργασίας με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Αναφέρθηκαν στο δημογραφικό, ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας και τόνισαν τη σημασία του Συλλόγου στο να υποστηρίζει όσους αποτελούν τη λύση αυτού του προβλήματος.

Από τη μεριά του ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τον Σύλλογο για το μέχρι τώρα έργο του, υποσχέθηκε ότι η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου θα συνεχίσει να βοηθά, όπως και στο παρελθόν. Δεσμεύτηκε δε ότι, με δημόσια δήλωσή του, θα παρακαλέσει οι τρίτεκνοι οι οποίοι, ακόμα, δεν έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο να το πράξουν έτσι ώστε να υπάρχει συνολική εκπροσώπηση από έναν ισχυρό Σύλλογο, ώστε να προάγονται τα θέματά τους καλύτερα και ουσιαστικότερα.

Ανανέωσαν δε το ραντεβού τους για την εκδήλωση που προγραμματίζει ο Σύλλογος στις αρχές του Σεπτεμβρίου αφιερωμένη στα “πρωτάκια”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων