16/06/2024 16/06/2024 Από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος δέχθηκε την αγάπη του ποιμνίου του, για τα Ονομαστήριά του. Μεγάλη και συγκινητικώς εντυπωσιακή ήταν η ροή των επισκεπτών, Αρχιερέων, κληρικών κάθε βαθμίδος, λαϊκών συνεργατών, μελών ενοριακών Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και λοιπών Ιδρυμάτων, φιλανθρωπικών και πολιτιστικών...
16 Ιουνίου, 2024 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2024 - 16:01

Ευχές στον Μητροπολίτη Λαρίσης για τα Ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ευχές στον Μητροπολίτη Λαρίσης για τα Ονομαστήριά του

Από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος δέχθηκε την αγάπη του ποιμνίου του, για τα Ονομαστήριά του.

Μεγάλη και συγκινητικώς εντυπωσιακή ήταν η ροή των επισκεπτών, Αρχιερέων, κληρικών κάθε βαθμίδος, λαϊκών συνεργατών, μελών ενοριακών Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και λοιπών Ιδρυμάτων, φιλανθρωπικών και πολιτιστικών δομών της τοπικής Εκκλησίας, πολλών μικρών παιδιών και νέων, καθώς και του πιστού λαού του Θεού που προσήλθαν για να ευχηθούν στον εορτάζοντα Μητροπολίτη, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε άπαντες από καρδίας, για όσα άγια και ωφέλιμα, φιλοστόργως εχάρισαν στη ζωή του, όλοι εκείνοι, που κατά το διάβα της ζωής του τον αγαπούν αληθώς και τον στηρίζουν στον αγώνα της Ποιμαντορίας του στην ιστορική Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Διαβάστε ακόμη: Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνύμου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων