08/04/2023 08/04/2023 Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, η Ελληνική Αστυνομία δια της Περιφερειακής Διευθύνσεως Θεσσαλίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, απέδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και το έμπρακτο ενδιαφέρον συμπαράστασης στον όποιο εμπερίστατο άνθρωπο. Κατόπιν πρωτοβουλίας του προσωπικού, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία φορτηγό της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφερε και παρέδωσε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης...
08 Απριλίου, 2023 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 18:51

Η Ελληνική Αστυνομία ενισχύει το συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου

Διαδώστε:
Η Ελληνική Αστυνομία ενισχύει το συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, η Ελληνική Αστυνομία δια της Περιφερειακής Διευθύνσεως Θεσσαλίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, απέδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και το έμπρακτο ενδιαφέρον συμπαράστασης στον όποιο εμπερίστατο άνθρωπο.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του προσωπικού, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία φορτηγό της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφερε και παρέδωσε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου «Ο Επιούσιος». Τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων παρέδωσαν ο Ταξίαρχος κ. Θωμάς Καρανάσιος, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Λαρίσης με ομάδα αστυνομικών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, εξέφρασε τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη του στους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία για το σπουδαίο έργο που επιτελούν όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά στην πατρίδα μας συνολικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων