17/04/2024 17/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου έγινε δέκτης παραπόνων από ευσεβής ανθρώπους πως κάποιοι επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και προτάσσοντας το όνομα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, διενεργούν παράνομους «εράνους», αποσπώντας χρηματικά ποσά για «φιλανθρωπικό σκοπό». Η Ιερά Μητρόπολη εφιστά την προσοχή όλων, ιδίως των μεγαλυτέρων σε...
17 Απριλίου, 2024 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 19:27

Η Ι.Μ. Λαρίσης εφιστά την προσοχή για τη διενέργεια παράνομων «εράνων»

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Λαρίσης εφιστά την προσοχή για τη διενέργεια παράνομων «εράνων»

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου έγινε δέκτης παραπόνων από ευσεβής ανθρώπους πως κάποιοι επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και προτάσσοντας το όνομα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, διενεργούν παράνομους «εράνους», αποσπώντας χρηματικά ποσά για «φιλανθρωπικό σκοπό».

Η Ιερά Μητρόπολη εφιστά την προσοχή όλων, ιδίως των μεγαλυτέρων σε ηλικία, και υπενθυμίζει ότι το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης ασκείται εντός των Ιερών Ναών και των Γραφείων αυτής. Οποιαδήποτε δράση γίνεται επ’ ονόματι της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνεται στον Τύπο και στους Ιερούς Ναούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων