05/03/2024 05/03/2024 Λειτουργεί και φέτος η Σχολή Γονέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, με τον γενικότερο τίτλο: «Διάλογος με τους συζύγους και τους γονείς». Μία φορά κάθε μήνα (Κυριακή ή Σάββατο), από τον Οκτώβριο ως και τον Απρίλιο, στις 7.00 μ.μ. ένας ομιλητής αναλύει κάποιο θέμα και ακολουθεί διάλογος με τους παρευρισκομένους. Οι ομιλίες αυτές...
05 Μαρτίου, 2024 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 15:19

Η Σχολή Γονέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Διαδώστε:
Η Σχολή Γονέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Λειτουργεί και φέτος η Σχολή Γονέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, με τον γενικότερο τίτλο: «Διάλογος με τους συζύγους και τους γονείς».

Μία φορά κάθε μήνα (Κυριακή ή Σάββατο), από τον Οκτώβριο ως και τον Απρίλιο, στις 7.00 μ.μ. ένας ομιλητής αναλύει κάποιο θέμα και ακολουθεί διάλογος με τους παρευρισκομένους.

Οι ομιλίες αυτές συνεχίζονται και τη νέα κατηχητική-ιεραποστολική χρονιά 2023-2024.

Η επόμενη ομιλία θα γίνει την Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στις 7.00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Αρχιμ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (και πρώην Πρωτοσύγκελλος των μακαριστών Μητροπολιτών Σιατίστης Αντωνίου και Παύλου), ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Παθογένειες στις ανθρώπινες σχέσεις μέσα στην οικογένεια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων