24/06/2019 24/06/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε αγιασμό για την έναρξη του προγράμματος που ξεκίνησε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε σύμπραξη με την Ιερά Μητρόπολη, “Κατασκήνωση στην Πόλη“. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Δεληγιάννη και την Διευθύντρια και υπεύθυνη του προγράμματος κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου για το πρωτοποριακό έργο...
24 Ιουνίου, 2019 - 13:22

“Κατασκήνωση στην Πόλη”

Διαδώστε:
“Κατασκήνωση στην Πόλη”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε αγιασμό για την έναρξη του προγράμματος που ξεκίνησε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε σύμπραξη με την Ιερά Μητρόπολη, “Κατασκήνωση στην Πόλη“. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Δεληγιάννη και την Διευθύντρια και υπεύθυνη του προγράμματος κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου για το πρωτοποριακό έργο και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν την ευλογία του Θεου, να περάσουν όμορφα και δημιουργικά καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων