12/07/2023 12/07/2023 Εξαιτίας των επικείμενων υψηλών θερμοκρασιών, την Παρασκευή 14 Ιουλίου τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης. Αποκλειστικά και μόνο για την Παρασκευή, το Γραφείο Γάμων θα λειτουργήσει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νικαίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον προϊστάμενο του Γραφείου, π. Αριστείδη Οικονόμου...
12 Ιουλίου, 2023 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 21:25

Κλειστά τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης την Παρασκευή 14 Ιουλίου

Διαδώστε:
Κλειστά τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης την Παρασκευή 14 Ιουλίου

Εξαιτίας των επικείμενων υψηλών θερμοκρασιών, την Παρασκευή 14 Ιουλίου τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Αποκλειστικά και μόνο για την Παρασκευή, το Γραφείο Γάμων θα λειτουργήσει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νικαίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον προϊστάμενο του Γραφείου, π. Αριστείδη Οικονόμου (6973974726), για τυχόν εκδόσεις αδειών Γάμου και Πιστοποιητικών Αγαμίας, που επείγουν και δε δύναται να εκδοθούν άλλη ημέρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων