08/01/2024 15/01/2024 Στην αίθουσα του «ΕΠΙΟΥΣΙΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Bασιλόπιτας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε πατρικώς στους διακονούντες και εργαζομένους στο χώρο διοικήσεως της Μητροπόλεως, αλλά και στους υπευθύνους των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μέσα σε...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 1:55

Κοπή Βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης

Στην αίθουσα του «ΕΠΙΟΥΣΙΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Bασιλόπιτας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε πατρικώς στους διακονούντες και εργαζομένους στο χώρο διοικήσεως της Μητροπόλεως, αλλά και στους υπευθύνους των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας αντάλλαξαν θερμές ευχές για το νέο έτος 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων