20/06/2020 20/06/2020 Κουρά Μοναχού θα τελέσει την Κυριακή και εις Πρεσβύτερο χειροτονία την Τετάρτη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσίευσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.  Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:  Την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Πυργετού...
20 Ιουνίου, 2020 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 13:25

Κουρά Μοναχού και Χειροτονία Πρεσβυτέρου θα τελέσει ο Λαρίσης

Διαδώστε:
Κουρά Μοναχού και Χειροτονία Πρεσβυτέρου θα τελέσει ο Λαρίσης

Κουρά Μοναχού θα τελέσει την Κυριακή και εις Πρεσβύτερο χειροτονία την Τετάρτη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσίευσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Πυργετού και θα τελέσει κουρά Μοναχού.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του π. Μιλτιάδη Θεοχαρούλη.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα χοροστατήσει στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου και θα τελέσει το διετές μνημόσυνο του μακαριστού προκατόχου του κυρού Ιγνατίου.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ι. Ν. Πέτρου και Παύλου Λαρίσης.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του π. Βασιλείου Τζιόλα.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ι. Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Καλλιπεύκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων