11/04/2021 11/04/2021 Στα προπύλαια του τραυματισμένου από σεισμούς Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Δ’ Εβδομάδος των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.  Στο κήρυγμά του ο Σεβαστός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην ασκητική της Ορθοδοξίας όπως αυτή αναδεικνύεται στο βιβλίο του Αγίου Ιωάννου συγγραφέως της Κλίμακος....
11 Απριλίου, 2021 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2021 - 17:53

Κυριακή Δ΄ Νηστειών στον πληγωμένο Άγιο Γεώργιο Τυρνάβου

Διαδώστε:
Κυριακή Δ΄ Νηστειών στον πληγωμένο Άγιο Γεώργιο Τυρνάβου

Στα προπύλαια του τραυματισμένου από σεισμούς Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Δ’ Εβδομάδος των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. 

Στο κήρυγμά του ο Σεβαστός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην ασκητική της Ορθοδοξίας όπως αυτή αναδεικνύεται στο βιβλίο του Αγίου Ιωάννου συγγραφέως της Κλίμακος. Τόνισε δε ότι η άσκηση δεν είναι κάτι που γίνεται μία φορά, αλλά θέλει διάρκεια και βάθος χρόνου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα και την Προϊσταμένη Εφορίας Αρχαιοτήτων Λαρίσης κ. Σταυρούλα Σδρόλια, με τους οποίους βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία για την επισκευή και την αποκατάσταση τόσο των ιστορικών όσο και των νεότερων ναών του Τυρνάβου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων