22/11/2020 22/11/2020 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, το οποίο τιμάται στους νεοφανείς Αγίους Μάρτυρες Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη τη παρθένο, τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης ανέλυσε την Αποστολική Περικοπή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον στίχο: «Χριστός ἐστιν ἡ εἰρήνη...
22 Νοεμβρίου, 2020 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2020 - 21:57

Κυριακή στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου

Διαδώστε:
Κυριακή στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, το οποίο τιμάται στους νεοφανείς Αγίους Μάρτυρες Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη τη παρθένο, τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης ανέλυσε την Αποστολική Περικοπή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον στίχο: «Χριστός ἐστιν ἡ εἰρήνη ἡμῶν…», τονίζοντας ότι ο ερχομός του Χριστού σηματοδοτεί και πάλι την σύναψη ειρήνης μεταξύ Θεού και ανθρώπου και ταυτόχρονα, την άρση της εξορίας μας και την ευκαιρία να κατακτήσουμε και πάλι τον Παράδεισο.

Η θεία Λειτουργία μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από τον σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο οποίος εκπέμπει στους 96,3 των fm και αποτελεί τον πνευματικό λύχνο των αδελφών μας στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει όλος ο κόσμος.

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων