27/10/2020 27/10/2020 Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Νέστορος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ελευθερίου Αυγενάκη και των αρχόντων της πόλεως. Στη σύντομη προσλαλιά του, ο σεπτός Ποιμενάρχης τόνισε ότι η χριστιανική ζωή είναι ένα στάδιο αθλήσεως και ασκήσεως, ενώ ολόκληρη η...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 21:26

ΛΑΡΙΣΑ: Ένα παρεκκλήσι στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο

Διαδώστε:
ΛΑΡΙΣΑ: Ένα παρεκκλήσι στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο

Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Νέστορος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ελευθερίου Αυγενάκη και των αρχόντων της πόλεως.

Στη σύντομη προσλαλιά του, ο σεπτός Ποιμενάρχης τόνισε ότι η χριστιανική ζωή είναι ένα στάδιο αθλήσεως και ασκήσεως, ενώ ολόκληρη η χριστιανική διδασκαλία αποτελεί την πρόσκληση της Εκκλησίας για τον άνθρωπο στον πνευματικό αγώνα και την άσκηση της εν Χριστώ ζωής. Ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του αθλητικού κέντρου για την άμεση υλοποίηση ανεγέρσεως του Ιερού Παρεκκλησίου και κάλεσε όλους τους αθλητές να προσεύχονται καθημερινά στον Άγιο Νέστορα για να τους ενισχύει στον επίπονο αγώνα τους.

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων