18/10/2020 18/10/2020 Παρεκκλήσιο του Αγίου Λογγίνου του Εκατόνταρχου θεμελίωσε στο κατάστημα κράτησης Λαρίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε: «Με τον θεμέλιο λίθο που θέτουμε σήμερα ομολογούμε την Πίστη μας στον αληθινό Θεό και τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος, τους Αγίους της Εκκλησίας μας. Ήταν πραγματικά πόθος ιερός να θεμελιώσουμε τον...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2020 - 18:40

Ο Άγιος Λογγίνος στις… φυλακές Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Άγιος Λογγίνος στις… φυλακές Λαρίσης

Παρεκκλήσιο του Αγίου Λογγίνου του Εκατόνταρχου θεμελίωσε στο κατάστημα κράτησης Λαρίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε: «Με τον θεμέλιο λίθο που θέτουμε σήμερα ομολογούμε την Πίστη μας στον αληθινό Θεό και τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος, τους Αγίους της Εκκλησίας μας. Ήταν πραγματικά πόθος ιερός να θεμελιώσουμε τον ναό επ’ ονόματι του Αγίου Λογγίνου και χάρη στην ευγενή προσφορά της κ. Κωνσταντίνας Μέγα και του κ. Χρήστου Γιαζίογλου πραγματοποιούμε την επιθυμία όλων των εργαζομένων».

Ο Σεβασμιώτατος, αφού κατέθεσε την θεμέλιο πλάκα, συνεχάρη τον υπεύθυνο κληρικό π. Νικηφόρο Κοντογιάννη, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τους εργολάβους και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν με πολύ πόθο, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προθυμία, ώστε ο ναός να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

 

Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό: larissanet.gr

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων