09/09/2022 09/09/2022 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου για το νέο Εκκλησιαστικό έτος. Προσκεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπα και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στη διακονία του κλήρου μέσα στον κόσμο. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης αφού ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 21:44

Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας στην Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας στην Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Λαρίσης

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου για το νέο Εκκλησιαστικό έτος.

Προσκεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπα και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στη διακονία του κλήρου μέσα στον κόσμο.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης αφού ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την τιμητική του παρουσία, έδωσε ξεχωριστή έμφαση στην ενίσχυση, τόσο του ιεραποστολικού, κατηχητικού και κηρυκτικού έργου, όσο και του φιλανθρωπικού.

Ακολούθως, αναφέρθηκε σε διάφορα τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα, ευχαρίστησε όλους τους Πατέρες για την όλη προσφορά τους κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών με την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών και τους ευχήθηκε μία καλή και ευλογημένη εκκλησιαστική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων