17/03/2020 17/03/2020 Επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της πόλεως πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, Τρίτη 17 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, επιβλέποντας προσωπικά την εφαρμογή των μέτρων που αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος και όσον επιπλέον επέβαλε η Ελληνική Κυβέρνηση στην προσπάθεια καταστολής της επιδημίας του κορονοϊού. Οι Ιεροί Ναοί διαπιστώθηκε ότι είχαν συμμορφωθεί πλήρως προς...
17 Μαρτίου, 2020 - 14:10

Ο Μητρ. Λαρίσης επιβλέπει την εφαρμογή των μέτρων για τον COVID-19

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαρίσης επιβλέπει την εφαρμογή των μέτρων για τον COVID-19

Επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της πόλεως πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, Τρίτη 17 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, επιβλέποντας προσωπικά την εφαρμογή των μέτρων που αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος και όσον επιπλέον επέβαλε η Ελληνική Κυβέρνηση στην προσπάθεια καταστολής της επιδημίας του κορονοϊού.

Οι Ιεροί Ναοί διαπιστώθηκε ότι είχαν συμμορφωθεί πλήρως προς τα προβλεπόμενα, έγιναν δε επιπλέον συστάσεις στο προσωπικό προκειμένου να προφυλάξουν και να διασφαλίσουν και τη δική τους καλή κατάσταση υγείας. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ελπίδα να αξιωθούμε τουλάχιστον να εορτάσουμε το Πάσχα και τη Λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας παρακαλώντας όλους να κάνουν προσευχή γι’ αυτό, συνιστώντας δε σύνεση και ψυχραιμία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων