31/08/2019 31/08/2019 Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού. Την ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ενώ η τελετή έλαβε χώρα στο Αρχαίο Θέατρο της πόλεως. Ιδιαίτερη τιμή στην εκδήλωση προσέδωσαν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ελασσώνος κ....
31 Αυγούστου, 2019 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2019 - 16:14

Ο Μητρ.Λαρίσης στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού. Την ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ενώ η τελετή έλαβε χώρα στο Αρχαίο Θέατρο της πόλεως.

Ιδιαίτερη τιμή στην εκδήλωση προσέδωσαν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ελασσώνος κ. Χαρίτων, Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος και Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Άπαντες ευχήθηκαν στον κ. Αγοραστό καλή δύναμη στα καθήκοντα του, ενώ εκείνος με τη σειρά του τόνισε στην ομιλία του ότι πάντοτε θα είναι αρωγός στα έργα της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων