03/02/2019 03/02/2019 Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Καλαμάτας, όπου φυλάσσεται η Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λρίσης κ. Ιερώνυμος, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Νικαίας κ. Αλεξίου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Μεγάρων &...
03 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:18

O Mητρ.Λαρίσης στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

Διαδώστε:
O Mητρ.Λαρίσης στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Καλαμάτας, όπου φυλάσσεται η Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λρίσης κ. Ιερώνυμος, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Νικαίας κ. Αλεξίου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Μεγάρων & Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου, Καρθαγένης Μελετίου, Ιεραπύτνης & Σητείας κ. Κυρίλλου και Σταγών&Μετεώρων κ. Θεοκλήτου. Πλήθος πιστών απ΄ όλη την Πελοπόννησο συνέρρεε καθ΄ όλη την διάρκεια του Εσπερινού για να προσκυνήσει την Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας και να λάβει την χάρη της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων