21/02/2023 21/02/2023 Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύνσεως και ευλόγησε τη βασιλόπιτα τους. Ο Σεβασμιώτατος ενίσχυσε με την παρουσία του και τους λόγους του όλο το προσωπικό της Διευθύνσεως, ενώ με τη σειρά της η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βασιλική Ζιάκα...
21 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 - 18:58

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύνσεως και ευλόγησε τη βασιλόπιτα τους.

Ο Σεβασμιώτατος ενίσχυσε με την παρουσία του και τους λόγους του όλο το προσωπικό της Διευθύνσεως, ενώ με τη σειρά της η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βασιλική Ζιάκα τον ευχαρίστησε που πάντοτε στηρίζει τις προσπάθειες της Διευθύνσεως, ενώ στην κατ’ ιδίαν επικοινωνία τους συναποφάσισαν μελλοντικές κοινές δράσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων