08/04/2019 08/04/2019    Στο σεμινάριο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου κ. Χαρίτωνος. Το θέμα στο οποίο κλήθηκε ο κ. Ιερώνυμος να ομιλήσει στους ιερείς της ομόρου Μητροπόλεως αφορούσε την ποιμαντική των πενθούντων. Ακολούθως ο Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων...
08 Απριλίου, 2019 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 22:45

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στη Μητρόπολη Ελασσώνος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στη Μητρόπολη Ελασσώνος

   Στο σεμινάριο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου κ. Χαρίτωνος. Το θέμα στο οποίο κλήθηκε ο κ. Ιερώνυμος να ομιλήσει στους ιερείς της ομόρου Μητροπόλεως αφορούσε την ποιμαντική των πενθούντων. Ακολούθως ο Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στην ιστορική Μονή της Παναγίας Ολυμπιωτίσσης και στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού. Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τρισάγιο στον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Βασίλειο, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Χαρίτωνα αλλά και τους πατέρες της αδελφότητος για την αβραμιαία φιλοξενία και την πνευματική ευκαιρία που του έδωσαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων