17/02/2019 17/02/2019       Σε εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα, στο πλαίσιο εκδήλωσης κατά την οποία τιμήθηκε η συνεισφορά των αιρετών Μηχανικών από θέσεις ευθύνης στην Καλλικρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του  στην  αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Βαρνάς», με την τιμητική παρουσία εκπροσώπων της...
17 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2019 - 12:20

Ο Μητρ. Λαρίσης στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαρίσης στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

      Σε εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα, στο πλαίσιο εκδήλωσης κατά την οποία τιμήθηκε η συνεισφορά των αιρετών Μηχανικών από θέσεις ευθύνης στην Καλλικρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του  στην  αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Βαρνάς», με την τιμητική παρουσία εκπροσώπων της εκκλησιαστικής και πολιτικής ηγεσίας, της αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών και κοινωνικών φορέων της πόλης και πλήθους μελών. Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων