07/02/2023 08/02/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος Διευθυντής της Γ.Α.Δ.Α. προηγουμένως υπηρετούσε ως Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας με λαμπρά αποτελέσματα και σπουδαίο έργο καθώς και με εξαιρετική...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2023 - 2:39

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης συνεχάρη τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης συνεχάρη τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος Διευθυντής της Γ.Α.Δ.Α. προηγουμένως υπηρετούσε ως Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας με λαμπρά αποτελέσματα και σπουδαίο έργο καθώς και με εξαιρετική συνεργασία με όλους τους φορείς της Θεσσαλίας, γι’ αυτό και η ανάδειξή του στο νέο πολυεύθυνο πόστο γέμισε χαρά και κρυφό καμάρι όλη την περιοχή.

Ο Σεβασμιώτατος σε ανάμνηση της σπουδαίας προσφοράς του, του προσέφερε μια βυζαντινή εικόνα του Αγίου Αχιλλίου Πολιούχου Λαρίσης, με θερμές ευχές για περαιτέρω ανέλιξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων