26/01/2024 26/01/2024 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «O Πύρρος». Σκοπός της συνάντησης ήταν να παραδώσουν χρηματικό ποσό ύψους 500€ υπέρ των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από δράσεις του Συνδέσμου. Στην επαινετή αυτή πράξη τους ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες για...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 15:05

Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “Ο Πύρρος” στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “Ο Πύρρος” στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «O Πύρρος».

Σκοπός της συνάντησης ήταν να παραδώσουν χρηματικό ποσό ύψους 500€ υπέρ των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από δράσεις του Συνδέσμου.

Στην επαινετή αυτή πράξη τους ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες για την συμβολική κίνηση και την αγαθή διάθεση, τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για τη διαρκή συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως, ιδίως με τα όσα ειπώθηκαν κατά τα τελεσθέντα μνημόσυνα του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθεί το εθνικό θέμα της Βορείου Ηπείρου, η κατάσταση του κρατουμένου στις αλβανικές φυλακές δημάρχου Χειμάρρας Διονύση-Φρέντη Μπελέρη και βεβαίως να γίνει ευλαβική αναφορά σε παλαιότερες μορφές που έδρασαν υπέρ της Βορείου Ηπείρου, όπως ο αείμνηστος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρός Σεβαστιανός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων