14/01/2021 14/01/2021 Τηρώντας όλα τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν, πραγματοποιήθηκε στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, η κοπή της πίτας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Τα παιδιά τραγούδησαν και μοίρασαν ευχές, ενώ δέχτηκαν ως ευλογία μικρές εικόνες με τον Δεσπότη Χριστό και εγκόλπια ημερολόγια της φετινής χρονιάς από τον Σεβασμιώτατο. Στην κοπή...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 12:57

Ο Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Λαρισαίων έκοψε βασιλόπιτα

Διαδώστε:
Ο Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Λαρισαίων έκοψε βασιλόπιτα

Τηρώντας όλα τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν, πραγματοποιήθηκε στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, η κοπή της πίτας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Τα παιδιά τραγούδησαν και μοίρασαν ευχές, ενώ δέχτηκαν ως ευλογία μικρές εικόνες με τον Δεσπότη Χριστό και εγκόλπια ημερολόγια της φετινής χρονιάς από τον Σεβασμιώτατο.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων